ľavý banner

Kuchynské rukavice

Ani jedná gazdinka si nevie predstaviť kraľovanie vo svojej kuchyni bez praktických kuchynských rukavíc. Kuchynské rukavice spĺňajú nielen ochrannú funkciu pri manipulácií s horúcimi predmetmi, ale spĺňajú aj funkciu estetickú, čo znamená, že skrášlia vašu kuchyňu. Do rukavíc je všitý magnet, vďaka ktorému uchytíte rukavicu na akomkoľvek železnom povrchu.

Filtrovať podľa

Cena
Farba
Balenie obsahuje
Filter
    Ľanová rukavica Cook biela EMI
    Skladom
    11,90 €

    Ľanová chňapka Cook v bielej farbe poskytuje ochranu pred popálením. Ľan dobre saje a odvádza vlhkosť aj teplo. Ideálny je aj pre alergikov. Rukavica je z oboch strán prešitá a pre lepšie uskladnenie je na nej pútko.

    chnapka_dvojita_do_kuchyne_emi
    Skladom
    9,90 €

    Dvojitá chňapka EMI sa stane vašim obľúbeným pomocníkom v kuchyni. Vďaka nezvyčajnému strihu vám táto chňapka ochráni celé ruky pred popálením. Ideálna na prenos horúcich hrncov a panvíc. Vyrobená na Slovensku s povrchom zo 100% bavlny a vyplnená vatelínom.

    Rokavica_standardna_fresh
    Skladom
    2,60 €

    Kuchynská rukavica vás dokonale ochráni pred popálením rúk pri varení. Kuchynské rukavice nesmú chýbať v žiadnej domácnosti.

    Kuhinjska_rokavica_standardna_Country
    Skladom
    2,60 €

    Kuchynská chňapka štandardného tvaru je vyrobená, aby zabezpečila ochranu rúk pred popálením. Povrch rukavice je zo 100% bavlny a výplň vatelín.

    Rokavica standardna modra sončnica
    Skladom
    2,60 €

    Modrá kuchynská rukavica štandardného tvaru s motívom slnečníc. Vyrobená na Slovensku s povrchom zo 100% bavlny a vyplnená vatelínom.

    Kuhinjska_rokavica_standardna_srce
    Skladom
    2,60 €

    Kuchynská rukavica štandardného tvaru s motívom srdca dodá šmrnc každej kuchynke. Kuchynská chňapka chráni pred popálením rúk.

    Rokavica standardna rjava hruška
    Skladom
    2,60 €

    Hnedá kuchynská rukavica štandardného tvaru s motívom hrušky. Kuchynská rukavica je skvelým pomocníkom a nesmie chýbať v žiadnej domácnosti.

    Kuhinjska_rokavica_zaba_Country
    Skladom
    2,95 €

    Hnedá chňapka tvaru žabka s motívom country. Kuchynská rukavica obsahuje teflón pre lepšiu izoláciu a magnet pre lepšie uskladnenie.

    Kuhinjska_rokavica_zaba_modra_soncnica
    Skladom
    2,95 €

    Kuchynská rukavica tvaru žaba s motívom slnečníc je určená na ochranu rúk pred popálením. Teflón umožní lepšiu izoláciu a vy tak môžete horúci hrniec bez problémov uchopiť.

    Kuhinjska_rokavica_zaba_rjava_hruska
    Skladom
    2,95 €

    Hnedá chňapka tvaru žabka obsahuje teflón pre lepšiu izoláciu tepla. Magnet a pútko zabezpečia lepšie uskladnenie chňapky.

    Kuhinjska_rokavica_zaba_zelena_fresh
    Skladom
    2,95 €

    Zelená chňapka tvaru žabka s teflónom je určená na ochranu rúk pri varení alebo prenášaní teplých hrncov. Pre lepšie uskladnenie obsahuje pútko a magnet.

    Rokavica_srce_v_obliki_zabe
    Skladom
    2,95 €

    Chňapka v tvare žabky s motívom srdce obsahuje teflón pre lepšiu izoláciu a ochranu. Na povrchu je zhotovená zo 100 % bavlny. Obsahuje magnet a pútko.

    Chňapka standard hnedá džbán
    Skladom
    2,60 €

    Hnedá kuchynská rukavica štandardného tvaru s motívom džbánu. Povrch rukavice je 100% bavlna a výplň vatelín. S magnetom.

    chnapka_predlzena_husi
    Skladom
    2,95 €

    Modrá kuchynská rukavica štandardného tvaru - predĺzená so vzorom husí a mašle a bodiek. Predĺženie zabezpečuje, aby ste sa nespálili ani pri zájedení hlboko do rúry.

    Ľanová rukavica Cook prírodná EMI
    Skladom
    11,90 €

    Prírodná chňapka ušitá z kvalitného 100% ľanu nesmie chýbať v žiadnej kuchyni. Ľan je najekologickejšia tkanina, ktorá je ideálna aj pre jemnú pokožku. Rukavica je z oboch strán prešívaná a vďaka pútku ju môžete zavesiť na vešiačik.

    Chňapka standard hnedá ovocie
    Skladom
    2,60 €

    Hnedá chňapka s motívom ovocia a džbánu je vyrobená zo 100% bavlny. Okrem toho, že chráni pred popálením, stane sa aj kuchynským doplnkom. Pre lepšie uskladnenie má pútko aj magnet

    Chňapka standard hnedá srdiečka
    Skladom
    2,60 €

    Hnedá kuchynská rukavica štandardného tvaru s jednoduchým motívom malých srdiečok po oboch stranách. Povrch rukavice je 100% bavlna a výplň vatelín.

    Chňapka jednofarebná čierna
    Skladom
    2,60 €

    Čierna kuchynská rukavica jednofarebná s magnetom a uchytkou. 

    Chňapka standard zelená džbán
    Skladom
    2,60 €

    Zelená kuchynská rukavica štandardného tvaru s motívom džbánu. Povrch rukavice je 100% bavlna a výplň vatelín.

    Chňapka standard modrá džbán
    Skladom
    2,60 €

    Modrá kuchynská rukavica štandardného tvaru s motívom džbánu.

    chnapka_standard_zelena_emi
    Skladom
    2,60 €

    Zelená chňapka s motívom tanier je spoľahlivým pomocníkom každej gazdinky. S magnetom.

    chnapka_standard_mix
    Skladom
    1,60 €

    Chňapka v štandardnej veľkosti je vyrobená zo 100% bavlny a prispôsobená tak, aby chránila pred popálením. Kuchynská chňapka je skvelým kuchynským doplnkom, ktorý poteší nielen svojou funkčnosťou, ale dodá kuchyni nádych domova. 

    Vzor chňapiek je podľa aktuálnej ponuky. Nie je možné si vybrať vzor. 

    chnapka_predlzena_mix
    Skladom
    1,95 €

    Kuchynská chňapka predĺžená je vyrobená zo 100% bavlny a chráni pred popálením pri varení alebo pečení. Vďaka rôznym motívom bude štýlovým kuchynským doplnkom. Pre lepšie uskladnenie má pútko aj magnet

    Vzor chňapiek je podľa aktuálnej ponuky. Nie je možné si vybrať vzor. 

    chnapka_zabka_mix
    Skladom
    1,95 €

    Chňapka v tvare žabka s rôznymi motívmi je vyrobená zo 100% bavlny. Kuchynská rukavica obsahuje teflón pre lepšiu izoláciu a chráni pred popálením. Pre lepšie uskladnenie má pútko aj magnet

    Vzor chňapiek je podľa aktuálnej ponuky. Nie je možné si vybrať vzor.